top of page

Over ons

DT Decor is een jong dynamisch, professioneel schildersbedrijf. Met meer dan 20 jaar in de sector zorg ik voor de gepaste afwerking in uw interieur. U kan op mij rekenen voor al uw particulier en zakelijk schilderwerk. Er wordt steeds gestreefd naar een perfecte afwerking met oog voor detail. Ik hecht belang aan de juiste afspraken en een goede communicatie tussen de klant en mezelf, steeds met het nodige enthousiasme.

RUIME KEUZE

U kan bij ons terecht voor allerhande schilderwerken voor zowel binnen als buiten. Decoratieve technieken van puur esthetisch naar sterk en waterdicht die zowel op muur als vloer kunnen worden toegepast en dit van verschillende leveranciers.

KENNIS

Ik school mij regelmatig bij zodat ik van uw ruimte echt iets uniek kan maken met de nieuwste stuc en deco’s. Via onze leverancier beschikken wij over een enorme keuze aan behangen en vloerbekledingen voor elk budget. U kan bij ons ook terecht voor allerhande spuittechnieken.

AFWERKING

Tenslotte vindt u bij ons ook hoogwaardige raamdecoratie. Van over- en vouwgordijnen tot lamellen en rolgordijnen.

Voor grotere projecten werken wij steeds samen met een team van andere aannemers die keurig geselecteerd werden en ook werken volgens dezelfde normen en waarden.

Meer weten?

Niets is onmogelijk! Aarzel niet om contact op te nemen en dan bekijken we samen jouw project.

IMG_20190525_085554.jpg
IMG_20181111_163329_760.jpg
bottom of page